Plačilo in Dostava

V spletni trgovini kupujemceneje.si so na voljo naslednji načini plačila:

  • po povzetju – z gotovino .Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu. Zaradi plačila po povzetju vam dostavljalec  NE BO zaračunal provizije za prenos kupnine, kar pomeni da dodatnih stroškov za kupca ni
  • z gotovino ob prevzemu –po predhodnem dogovoru je v izjemnih primerih možno blago dvignit tudi osebno. Potrebno se je predhodno naročiti po telefonu 02 749 1019 (vsak delovnik med 8:00 in 16:00)
  • po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila (blago vam bomo odposlali takoj po prejetem plačilu). V spletni banki, banki, pošti… nakažite znesek nakupa na naš transakcijski račun, ki ga najdete na predračunu. Plačilo mora biti izvedeno najpozneje v 3 dneh od datuma naročila, v nasprotnem primeru se naročilo zaključi kot neuspešno.

Z oddanim naročilom v spletni trgovini kupujemceneje.si se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino.

Dostava se izvaja preko pogodbenega partnerja GLS Slovenija. Stroški dostave so obračunani po veljavnem ceniku GLS Slovenija. Artikli , ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan, oziroma v najkrajšem možnem času.
Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila in znaša 3,40 evra neglede na vrednost naročila.. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.
Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah – lahko vam dostavijo paket tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, paket pa prevzamete v vaši najbližji poslovalnici GLS Slovenije v roku 15 dni.

Rok dobave

Roki dobav se razlikujejo glede na proizvajalca ter tip izdelka. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu o nameravanem roku dostave.
Kadar ima naročeno blago različne dobavne roke, bo dostavljeno v roku, ki velja za izdelek z najdaljšim dobavnim rokom. Če je na primer naročen artikel z rokom dobave 3 dni in artikel z rokom dobave 10 dni, bo blago dostavljeno najkasneje v roku 10 dni.