Set kvalitetnih kuhinjskih nožev

24.90

Vsaka kuhinja preprosto mora imeti kvalitetne nože za reznanje živil. Imejte najboljše nože tudi vi in popestrite svojo kuhinjo z modernim dizajnom črnega marmorja.

Eleganten in moderen dizajn črnega marmorja, se bo odlično prilegal vaši kuhinji. V setu prejmete kar 5 različnih kakovostnih nožev in zraven ročni lupilnik sadja in zelenjave ter škatlo na magnetno zapiranje v istem stilu. Uživajte v pripravljanju vaših najljubših jedi s privlačnimi noži.

Šifra: WS0110 Kategorija:

Social media

Opis

Set kvalitetnih kuhinjskih nožev

Vsaka kuhinja preprosto mora imeti kvalitetne nože za reznanje živil. Imejte najboljše nože tudi vi in popestrite svojo kuhinjo z modernim dizajnom črnega marmorja.

Eleganten in moderen dizajn črnega marmorja, se bo odlično prilegal vaši kuhinji. V setu prejmete kar 5 različnih kakovostnih nožev in zraven ročni lupilnik sadja in zelenjave ter škatlo na magnetno zapiranje v istem stilu. Uživajte v pripravljanju vaših najljubših jedi s privlačnimi noži.

Image

Ročaji vseh nožev so prevlečeni z inovativnim  antibakterijskim protizdrstim materialom, ki preprečuje da bi se hrana prijela na nož in spremenila obliko med rezanjem. Ta silikonski ročaj vam nudi udoben in močan oprijem,  pri tem pa zagotovi tudi varnost med rezanjem živil.

Ostra rezila vam omogočajo rezanje z visoko preciznostjo. Rezila nožev so prevlečena z marmorno prevleko, ki zagotovi gladko površino rezila za hitro in enostavno čiščenje nožev po uporabi.

Marmorni set petih nožev so tudi idealno darilo za vsakogar, saj so zaradi svojega modernega dizajna popoln dodatek za katerokoli profesionalno ali posameznikovo kuhinjo.

Image
Set sestavljajo:
  • 1 precizen chef nož/kuharski nož(20cm): za rezanje mesa okoli kosti, velike kose mesa, zamrznjenega mesa…
  • 1 nož za kruh z žago (20cm): za rezanje kruha, brez da bi se ta drobil
  • 1 nož za meso (20cm): za rezanje kuhanega ali pečenega mesa
  • 1 nož za vsestransko uporabo (13cm): rezanje sadja, zelenjave…
  • 1 nož za lupljenje sadja in zelenjave (9cm): za olupke, lupine…
  • Ročni lupilnik sadja in zelenjave
  • Škatla na magnetno zapiranje