Masažni ledeni valjček za čudovito kožo

19.60

Končno lahko povzignete svoj lepotni ritual na novo raven, z masažnim ledenim valjčkom za obraz, vrat in telo. Ustvarjen je za nežno in prijetno masažo kože, poskrbi za pretok krvi, zmanjšuje pore, zabuhlost in sprošča mišično napetost. Poskrbi tudi za pomiritev kože po depilaciji, britju, pilingu in kadar se koža lušči.

Pot do vašega sijočega obraza in kože je tukaj.

 

Ni na zalogi

Šifra: WS0145 Kategorija:

Social media

Opis

Masažni valjček je lepotni pripomoček, ki združuje dve brezčasni lepotni tehniki: Nežna in prijetna masaža in hladna terpaija.

Občutite lahko SPA center doma, ki bo na vaši koži pustila osveženo, sijočo in čudovito kožo.

 

Snemljivo glavo masažnega valja odstranite in jo položite v hladilnik ali zamrzovalnik, tako, da se ta ohladi. Hladna terapija masažnega valja je zasnovana, da pomaga zmanjševati pore, zabuhlo oziroma otečeno kožo ter podočnjake, ob tem pa zmanjšuje mišično napetost po obrazu, vratu in preostalem telesu.  Ob prvi uporabi boste odkrile čar novega negovalnega rituala.

Prijetna nežna masaža z mrzlo glavo valjčka spodbudi pretok krvi, izboljša vpijanje krem, serumov in mask za nego kože, ob enem, pa ni namenjen samo za masažno obraza, temveč  za vrat, predel dekolteja in telotno telo. Masažni valjček je idealnem pripomoček za pomiritev kože po depilaciji, britju, po pilingih in kadar se koža lušči. Dame, ko ga boste preizkusile boste razumele, zakaj toliko žensk po svetu prisega nanj.

Eleganten in prestižen videz masažnega valjčka v rose-gold in nežno roza barvi vas bo privedel, da boste svoj vsakodevni ritual preprosto oboževale.

KLJUČNE FUNKCIJE:

  • Lepo izdelan, lahek in ergonomičen ročaj omogoča trdno držanje med valjanjem obraza, vratu in telesa
  • Gel glava valjčka, ki jo lahko zamrznete, da zmanjšate zabuhlost, otečenost, podočnjake in mišično napetost
  • Odstranite draženje, rdečicena koži

 

PREDNOSTI MASAŽE:

  • Zjutraj si pomagajte zbuditi in zategniti kožo pred nanosom ličil
  • Uporaba na koncu nočne rutine za nego kože lahko vodi do boljše absorpcije serumov in vlažilcev, tako da se vpijejo v pore in globlje v kožo
  • Za masažo obraza in telesa ter pomoč pri zmanjševanju vnetja na drugih delih telesa, na katerih je morda koža razdražena ali otekla